RPA Foundation
"Drag and drop" træning

københavn

 2 dage  Kr. 8.900,- Modul I og L

OVERVEJER DU AT SKULLE I GANG MED RPA?...
HER FÅR DU SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Er du i tvivl om hvad I kan bruge RPA til, hvad I skal tage højde for og hvilke faldgruber der er, så får du svar på dine spørgsmål her? På dette introducerende RPA kursus får du svar på dine spørgsmål. "Tag robotten ud af mennesket", løs opgaven rigtig første gang og frigiv tid til de vigtige opgaver. 

Hvem deltager

Kurset henvender sig til nøglemedarbejdere, ledere, konsulenter og specialister der overvejer at skulle i gang med RPA. Du lærer om mulighederne, de forskellige teknologier og hvorledes virksomhedens administrative opgaver kan automatiseres og kvalitetssikres så tid kan frigives til andre vigtige opgaver. Kurset omhandler muligheder og begrænsninger i RPA initiativer og hvorledes du kommer i gang med RPA rejsen. Alle øvelserne udføres med "drag and drop" træning af din nye hjælper - en RPA robot.

Kursus udbytte

Du får den viden du har brug for, til at kunne komme i gang med RPA initiativer, og efter kurset, vil du selv kunne identificere potentielle projekter, teknologileverandører, og du har også prøvet selv at opsætte en enkel robot.

Kursus indhold

RPA kurset er to dages praktisk træning i RPA organisering, muligheder,  principper, værktøjer, metoder og programmering. 

Forudsætninger

Det er på dette kursus ingen forudsætning at kursisten kan kode. Alle øvelserne udføres med "drag and drop" træning af din nye hjælper - en RPA robot.

Next Step

Bliver du efter kurset tændt på at lære mere om RPA, så svarer dette kursus til de to første moduler i den certificeret RPA Konsulent uddannelse og du kan senere overbygge kurset og blive certificeret RPA Konsulent. Du kan også overbygge kurset med en af Compass "kom i gang pakker". Læs om RPA "Kom i gang pakker.

Adgang til Læringsvideoer

Som RPA kursist får du adgang til Compass Akademi. Her har du mulighed for at få repeteret din RPA viden og du kan finde mange små læringsvideoer om RPA metoder, værktøjer og teknikker.

RPA Kom i gang pakker

Vil du afprøve RPA i din egen virksomhed, så kan du her læse mere om akademiets Fast Track - Fixed Price Kom i gang pakker. Kom i gang pakker.

 

praktisk information

Pris

Pris for deltagelse er Kr. 8.900,-. Prisen er eks. moms. En del af dit honorar går til SOS Børnebyerne i Peru samt Dansk Røde Kors.

Kom i gang med RPA

Vil du afprøve det i din egen virksomhed, så kan du her læse mere om akademiets Fast Track - Fixed Price Kom i gang pakker. Kom i gang pakker.

Software i øvelser

Til øvelserne anvendes UiPath software. Der er intet krav om at software skal anskaffes på egen hånd.

Undervisere

Akademiets undervisere er UiPath certificerede.

Kalender og Tilmelding

Øverst til højre på denne side.

Case til projektopgave

Har du ingen case hjemmefra til projektopgave? Bare rolig, så har akademiet cases du kan bruge.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar - kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København anbefaler akademiet som det nærmeste Hotel Ibsen, 5 minutters gang fra akademiet.

Sprog

Åbne Kurser: Dansk
Virksomhedskursus: Engelsk eller dansk.

Testimonials

Læs hvad tidligere kursister har udtalt om akademiets kurser.
100 Udtalelser

Forretnings-
betingelser

Læs om akademiets Forretningsbetingelser

Kan jeg bygge på modulerne?

Ja. Kurserne er modulopbygget og du kan løbende bygge på. Se modulopbygning her:
Modulopbygning.

Modulopbygning

Kurserne er modulopbygget. Se oversigt og modulernes indhold og hvilke moduler der indgår i kurserne her:
Modulopbygning.

Kan jeg flytte datoer?

Ja. Kursusmodulerne afholdes periodisk, og du kan altid flytte eller udskyde dine moduler til senere, når det passer i din kalender. Du kan også flytte datoer under dit kursusforløb.

Kursussteder

København: Compass, Købmagergade 67. 100 m fra Nørreport station.

Århus: Hotel Marselis

Tider

Alle dage kl. 9:00 - 16:30

Forplejning

København: Lokale restauranter:

El Tapeo: Spansk tapas buffet.
La Perla: Italiensk frokost buffet.

Århus: Hotel Marselis frokost buffet.

Allergi, vegetar: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Certificering og diplom

Du modtager altid diplom på din deltagelse. Ønsker du certificering er dette indeholdt i dit kursushonorar. Formålet med certificeringen er at forankre den gennem uddannelsen tillærte viden samt at kvalitetssikre dit vidensniveau. Du kan læse mere om certificering, form og indhold. Certificering

Parkering

Der er altid ledige parkeringspladser i parkeringshuset Israels Plads, til den lave parkeringstakst. Herfra er der 4 minutters gang til akademiet.

Offentlig transport

Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toge til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.